az első :)

Tegnap rendezték meg az angyalok városában a 18th Annual Screen Actors Guild Awardst, melyen számos kreáció vonult fel. Lássuk!

 Ashley Simpson Jenny Packham kreációban. A ruha uncsi, viszont hajban mindenképpen felülmúlta önmagát az énekes-színésznő, le a kalappal.



 Kelly Osbourne Badgley Mischkában. Magához képest jól néz ki, de valamiért sosem lehet azt mondani rá, hogy aztaaa... többek közt nem értem miért festette a haját őszre!?

Jessica Chastain Calvin Klein estélyiben. Ő a bizonyíték, hogy a természetes vörös haj szexi és gyönyörű. 

Rose Byrne Elie Saab ruhában. Nekem nem elég ünnepi, de egyébként bájos, ahogy mindig.

Julianna Margulies Calvin Kleinban. Róla nem sok minden jut eszembe, teljesítette a feladatot.

Giuliana Rancic Basil Soda ruhában. A kevesebb néha több (lenne).

Tilda Swinton Lanvinban. grrr.... 

Zoe Saldana Givenchy Couture. Imádom a haute couturet (ki nem?), ez a ruha viszont agyon van csapva az atléta jellegű felsőrésszel.

Sofia Vergara Marchesaban. So hot, awww mindenki ilyen alakról álmodik a színésznő általában átlépi a közönségesség határait, de most sikerült a vonal előtt megállni.

Emma Stone Alexander McQueen (pre-fall 2012) ruha és táska. Sajnos elfogultá tesz a vele és Ryan Goslinggal vont párhuzam és hogy Emma díjátadóról-díjátadóra istenien néz ki.

Stacy Keibler Marchesaban. Stacy kifogástalan. George Clooney általában jól áll a nőknek, de itt olyan, mintha sürgősen a wcre igyekezne. 

 Michelle Williams Valentinoban. Úgy tűnik mégis lehet pirosat hordani a vörös szőnyegen, anélkül, hogy az ember lánya beleolvadna. Michelle vörös haja viszont sokat ront az összképen. Szőkén sokkal szebb volt.

És végül....  Angelina Jolie Jenny Packham kreációban. Hibátlan....




Szeretitek a vörös szőnyeges eseményekről szóló bejegyzéseket?

XO